Lojalitetsprogrammer

Lojalitet burde belønnes!

Compacon anser lojalitet som en verdifull ressurs. Dine lojale kunder har en stor verdi for din virksomhet, så hvorfor ikke vise din takknemmelighet ovenfor dine lojale kunder? Lojalitet er tross alt nøkkelen til et godt og langvarig forhold, og nettopp derfor er lojalitetsprogrammer så effektive.

Compacon har utviklet en effektiv online plattform som kan tilby service til dine kunder. En online plattform hvor kundene kan utveksle opptjente poeng mot gaver, og dermed motivere dine kunder til å fortsette samarbeidet. Plattformen kan også brukes som et støtteverktøy for markedsføringsaktiviteter. Sørg for at dine kunder fortsetter å være lojale!

Lojalitetsprogrammer

Hos Compacon elsker vi å utvikle lojalitetsprogrammer. Vår kreative og profesjonelle fremgangsmåte sikrer at det skreddersydde lojalitetsprogrammet vil styrke din markedsposisjon. 

Lojalitetsprogrammer kan brukes som belønning for dine kunders lojalitet. Men det kan også brukes som et markedsføringsverktøj for å øke salget ditt, eller som en belønningsordning for å motivere dine ansatte.

Et velutviklet og implementert lojalitetsprogram gir gode muligheter for å nå målene dine. Spesielt når kreative konsepter former utgangsposisjonen. Vi sørger for kreativiteten! For å kunne kjøre et profesjonelt og effektivt lojalitetsprogram, har Compacon utviklet en online plattform der gaver kan bli valgt og bestilt av dine kunder og ansatte. Vi utvikler selvfølgelig plattformen i stil med din virksomhetsprofil. 

Med et sortiment på minimum 5000 produkter, som inkluderer en rekke merkevarer, vil lojalitetsprogrammet gi deg den nødvendige gjennomslagskraften. Mye er mulig med plattformen vår!

Alle kunder kan opptjene bonuspoeng ved å kjøpe produkter og ytelser (tjenester), og dermed bruke disse bonuspoengene online på lojalitetsplattformen. Gaven som kunden din velger vil bli direkte levert fra lageret vårt og sendt direkte til den ønskede adressen, uten at du behøver å bekymre deg.

Vi vil med glede diskutere det perfekte lojalitetsprogrammet med deg, og vise deg at lojalitet lønner seg!

Vil du sette opp et møte?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no