Corporate Social Responsibility - Virksomhetens samfunnsansvar

Ansvarlig og bærekraftig handel

Mange profilprodukter blir produsert utenfor EU da det skaper nye muligheter, samtidig som det også kan øke risikoen. Man vil ikke betale mer enn man nehøver for sine profilprodukter, samtidig som man vil at arbeidsforholdene som disse produktene er produsert under skal være bra. Hvordan sørger man for at virksomhetens samfunnsansvar holdes innenfor rammene til enhver tid?

Compacon er ledende innen samfunnsansvar (CSR), og vi er sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001, samtidig som vi også abonnerer på industriens Code of Conduct. ISO kravene klargjør hvordan vi kan bidra lokalt for å forbedre miljøet på et globalt nivå. Vår Code of Conduct og SA 8000 kvalifiseringer er viktige verktøyer som gjør at vi kan tilby sosialt ansvarlige produkter. Vi er også nøye med å følge opp på våre leverandører, hvor vi også forlanger sertifikater og gjennomfører fabrikkrekvisjoner osv.

Compacon leverer produkter og tjenester av høyeste kvalitet, perfekt i tråd med kravene til din organisasjon eller dine kunder. Vi forsikrer også at produktene vi leverer overholder alle Europeiske lover og reguleringer, og tar ingen risiko når det gjelder virksomhetens samfunnsansvar.

Da mange av våre kunder har blitt mer bevisst på miljøansvar, vil vi møte deres krav om mer miljøvennlige valg. Vi sørger derfor for at alle produktene er testet og sertifisert før de blir levert til kundene. Våre tester inkluderer regulering av farlige stoffer, og produktene er kompatible med alle relevante internasjonale standarder, som for eksempel CE, RoHS, REACH, WEEE osv.

Å overholde myndighetenes krav om sosialt ansvar er viktig for oss. Vi sørger dermed for at våre leverandører har akseptable arbeidsforhold. Vi krever at våre leverandører møter internasjonale krav og standarder, som for eksempel SA 8000, SMETA og BSCI. Som nevnt tidligere har Compacon også en egen Code of Conduct som er med til å definere de viktigste aspektene ved arbeidsforholdene. Dette er med til å sikre at gode arbeidsforhold, ytringsfrihet, og at det ikke blir utført barnearbeid og tvunget arbeid.

Supply chain management er en viktig del av våre kjerneaktiviteter, samt at det også blir lagt mer vekt på CSR og sosialt ansvar.

Compacon er både ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert

Vi passer på at dine produkter er produsert på en sosialt ansvarlig måte!

Corporate Social Responsibility - Virksomhetens samfunnsansvar

Bærekraftig og grønn

“Det er ikke lett å være grønn”

Når man produserer og leverer profilprodukter som vi gjør er det ikke alltid like lett å handle grønt. Hvordan minimerer man påvirkningen på miljøet på best mulig måte ved lanseringen av en ny kampanje? Dette er en utfordring som vi ikke prøver å unngå, men takle! Vi i Compacon bryr oss om mennesker og miljøet, selv om det ikke alltid er like lett.

Takket være kunnskap og riktig valg av materiale har vi muligheten til å oppnå raske resultater hos våre kunder. Husk at handleposer av resirkulerbart papir er like bra og solide som plastikkløsninger, samtidig som det er mer miljøvennlig og «grønnere». Det handler om å fokusere sin oppmerksomhet på det som er viktig, ta ansvar og vise dedikasjon.

Oppdag din grønne side!

 

Ved produksjonen av profilprodukter kreves et bredt sortiment av råvarer avhengig av typen produkt som skal produseres. Dette kan ikke unngås, men vi prøver på best mulig måte å påvirke produktvalget for å redusere bruken av mindre miljøvennlige råvarer.

Til slutt er det du som kunde som bestemmer hvilket produkt du foretrekker. Hos Compacon tar vi på oss ansvaret om å informere deg om de mer miljøvennlige og bæredyktige alternativene som er tilgjengelige. Resirkulerbare materialer og produkter, eller produkter som er biologisk nedbrytbare er noen eksempler på hvordan man kan velge et «grønnere» alternativ.

Compacon har i selskapets styringssystem beskrevet alle målingene for å beholde en grønn karakter. Dette er integrert som en del av vårt styringssystem, og er sertifisert i følge ISO 14001.

Vi garanterer en bærekraftig og grønn arbeidsmåte, enten det er i et forslag, et konsept, en ny leverandør eller nye produkter til utvikling. Å ta vare på mennesker og miljøet er en viktig del av vår business strategi, retningslinjer og målsetninger.

Vi er medlem av MVO (Corporate Social Responibility - CSR) Nederland.

La oss bli din grønne partner, hvor vi sammen kan skape en bæredyktig fremtid for din bedrift! Når det kommer til sosialt ansvar er vi sterkere sammen!

Vil du vite mer?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no

CSR