Gaveprogrammer for bedrifter

En produktlinje spesielt tilpasset din virksomhet og kunder

En bedriftsspesifikk portefølje er kronen på verket for brandingen av din virkshomhet. Ved å velge ut en rekke profilprodukter som er skreddersydde for din virksomhet, kan du styrke din bedrift sin kommunikasjon utad. Profilprodukter skal være tilpasset målgruppen din og møte forventningene til dine kunder, ansatte og potensielle samarbeidspartnere. Dette inngår i vår ekspertise!

Din virksomhetskommunikasjon utad er viktig, og dermed er de riktige bedriftsspesifikke profilproduktene avgjørende. Som vi ser det er ikke bare profilprodukter give-aways, men også et verktøy som kan brukes til å øke fokuset på ditt varemerke. Vi i Compacon er dedikerte til å lage skreddersydde løsninger som passer din bedrift!

Gaveprogrammer for bedrifter

Enhver organisasjon har behov for en rekke profilprodukter,  enten om det er produkter til å bruke på messer, i møter eller som gaver til kunder eller interne brukere.

Profilprodukter styrker ditt merkevare fordi det tiltrekker oppmerksomhet. Visste du at en bag med din logo på i gjennomsnitt vil bli sett 5000 ganger i løpet av sin levetid? I tillegg er mottakelsen og responsen av profilprodukter langt mer positiv enn andre reklameformer! Dette er i seg selv grunn nok til å lage en bedriftsspesifikk kolleksjon av profilprodukter.

Hos Compacon sikrer vi oss at din portefølje er skreddersydd. En gjennomtenkt rekke av produkter innen forskjellige budsjettkategorier gir deg et utvalg av profilprodukter til hvilket som helst event eller anledning. Produktlinjen er i tillegg rettet mot din virksomhets forskjellige målgrupper, fordi enhver målgruppe krever en individuell tilnærming.

Vi velger ut innholdet til din portefølje ved hjelp av metoder som er nøye testet. Ved bruk av en produkt-målgruppe-matrise, som også tar høyde for events, utvikler vi en balansert rekke av produkter for din virksomhet. Det hele er selvfølgelig tilpasset din virksomhets kommunikasjon, og den historien du ønsker å fortelle gjennom ditt merkevare.

Compacon er ekspert på området med en enorm mengde kunnskap om produkter og trender. Vi er klar over hva som skaper følelser hos mottakeren og hva folk liker. På bakgrunn av vår kunnskap er vi i stand til å utvikle og sette sammen en portefølje som vil bli mottatt med entusiasme.

Interessert?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no