Skreddersydde gaver

Få mer verdi gjennom tilpasning

Forestill deg at du kan gi kunden din sommerferie på boks som gave. Det hadde vært en flott utfordring for Compacon fordi vi kan produsere nesten alt skreddersydd. Skreddersydde profilprodukter kan utgjøre en forskjell når du vil skille deg ut fra mengden. Et skreddersydd produkt er tross alt unikt og spesielt utviklet for nettopp din virksomhet. Det imponerer, sender et budskap og vil garantert bli husket. Det er derfor skreddersydde gaver er en så utrolig kraftfull kommunikasjonskanal.

Compacon er en spesialist innen skreddersydde gaver. Vårt kreative team gjør uventede idéer om til produkter. Compacons grafiske designstudio gir liv til produktene. Med et nettverk av dedikerte leverandører fører vi produktene til markedet. Skreddersydde gaver gjør at du skiller deg ut!

Skreddersydde gaver

Noen ganger krever gaver en skreddersydd løsning. Det kan være et eksisterende produkt i sin egen form, farge eller uttrykk. Men det kan også være et uventet produkt,  som ikke har blitt oppdaget enda. Dette gjør markedsføringen ekstra kraftfull og særegen.

Vårt kreative team er dedikerte og meget erfarne innen produktutvikling. Vi har en gjennomgående kjennskap til materialer og muligheter. Vi har mye erfaring i å omsette dine krav og mål om til produkter. Vi er i stand til å utvikle nye perspektiver og overraske målgruppen din.

Gjennom mange års erfaring og et bredt nettverk av leverandører i Kina er vi i stand til å levere originale produkter til deg - kostnadseffektivt og pålitelig. Kostnadseffektivt takket være en fremragende innkjøpsgruppe og god kontakt med våre mange leverandører. Pålitelig takket være et solid QC– team i Kina som holder øye med og sikrer at dine produkter overholder alle EU-reguleringer.

Vi ser skreddersydde gaver som et viktig element når det kommer til å skille seg ut fra mengden.

Vil du også gi en unik gave?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no