Salgsfremmende kampanjer & energifylt markedsføring

Kreative eksperter innen markedsføring med et skarpt fokus

Vil du nå ut til målgruppen din? Støtte opp under en salgskampanje? Skape oppmerksomhet rundt din organisasjon eller produktlansering? Dette krever kreativ innsikt! Akkurat en slik ekspertise finner du hos Compacon. Vi utvikler din virksomhets «bellow the line»-aktiviteter, samtidig som vi fokuserer på resultater og tilbyr gaver som er rettet direkte mot målgruppen din.

Når det kommer til profileringsprodukter har så og si alt blitt gjort tidligere. Slik virker det i hvert fall, men ikke når du samarbeider med Compacon. Vi kommer til å overraske deg!

Hvordan? Ved hjelp av vår kreative ånd og stå-på-vilje, samtidig som vi holder et skarpt fokus på din målgruppe og virksomhetens mål.

 

Salgsfremmende kampanjer & energifylt markedsføring

Virksomheten din har behov for «below the line» aktiviteter for å oppnå direkte resultater. Slike aktiviteter er avgjørende da det kan støtte opp under salg, events eller ved lansering av nye produkter. Eget varemerke og tradisjonelle reklamer er sjeldent nok til å kunne holde eller styrke sin markedsposisjon.

En handlekraftig tilnærming er den beste metoden for å oppnå ambisiøse mål. Gjennom en fokusert, målbar og enestående fremgangsmåte, og til en overkommelig pris.

Compacon utvikler kreative konsepter, der budskapet kommuniseres direkte (1-til-1) til målgruppen din på en overraskende måte. Vi bruker en unik kombinasjon av produkt og kommunikasjon. For oss starter sterk kommunikasjon allerede her.

Det starter med en kort analyse: Hvilken målgruppe ønsker du å nå? Hvilke mål har du? Hva er budskapet ditt? Hvilke nøkkelverdier skal handlingene dine være i overenstemmelse med, og hva er ditt budsjett?

Ut i fra denne informasjonen starter den kreative prosessen. Hvordan kan vi levere budskapet ditt til den utvalgte målgruppen på den mest tiltalende måten? Hvordan styrker vi budskapet ditt gjennom bruk av profilprodukter? Vi sørger for å tilby deg en rekke konsepter, og deretter bestemmer vi oss sammen for den beste løsningen.

Etter din godkjenning starter vi produksjonen av din kampanje. Vi designer i vårt eget studio og sørger for produksjon, organisering og distribusjon av selve kampanjen. En skreddersydd løsning tilpasset ditt behov, som vi gjerne tar på oss.

Salgsfremmende kampanjer via Compacon er din garanti for gode resultater.

Vil du sette hjulene i gang?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no