Profilprodukter og gaver

Ikke nøy deg med standardløsninger

Hvorfor? Mye av oppmerksomheten er rettet mot gaven du gir. Er gaven pen, funksjonell og holdbar? Passer den til enhver anledning? Passer den med den eksisterende virksomhetsprofilen? Dette er viktige spørsmål som vi foretrekker å stille før gaven blir levert.

Du skal derfor ikke ta til takke med standardløsninger. Hos Compacon ser vi forbi standardløsningene, og vil dermed tilby deg de beste profileringsartiklene og gavene. Vår kundetilfredshet er høy, både når det gjelder kundeopplevelser og kunderelasjoner. Etter vår mening er tilfredshet verdifullt, og dermed grunnleggende i alt vi foretar oss!

Profilprodukter og gaver

Du bruker sikkert profilprodukter og firmagaver. Standardløsninger er oftest valgt mer eller mindre automatisk, men ikke når du handler med Compacon!

Alle profilprodukter har sin egen funksjon, og tjener et spesifikt formål. Dette er en del av vår fremgangsmåte, og produktene blir dermed tilpasset både sender og mottaker. Et profilprodukt som fremmer det riktige budskapet vil bli mottatt med enda større tilfredshet. Dette gjelder både profilprodukter som støtter opp under events, og gaver som støtter salgsaktiviteter.

Vi utfordrer oss selv hele tiden til å velge de riktige profilproduktene for kundene våre. Utvalg av produkter som både har en forbindelse til din virksomhets kjerneverdier, og som samtidig passer perfekt til målgruppen din.

Kvalitet, funksjonalitet, presentasjon, emballasje og innovasjon er alle kriterier vi evaluerer før vi velger et produkt til deg. Profilprodukter skal overraske både deg og dine kunder positivt.

Utvelgelsesprosessen er intens, nettopp fordi utvalget er så stort. Denne prosessen kan du overlate til oss. Med over 20 års erfaring ser vi ingen grenser, bare utfordringer. Vi har et verdensomspennende nettverk av dedikerte leverandører og omfattende erfaring innen utvikling av profilprodukter.

La deg overraske og oppdag effekten av de profilproduktene som vi velger ut spesielt for deg.

Nysgjerrig på hva compacon kan gjøre for deg?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no