Om Compacon

Kreative

Compacon er din kreative sparringpartner når det kommer til effektiv bruk av profileringsprodukter og gaver.

Profileringsprodukter og gaver er perfekte verktøy for å nå ut til din målgruppe. Vårt kreative team er fremragende innen utvikling av kreative konsepter som passer perfekt til å nå dine mål.

Ut fra erfaring vet vi at vår kreativitet vil utgjøre en forskjell når du skal kommunisere budskapet ditt ved hjelp av profileringsprodukter. Enten du vil støtte opp under en salgskampanjer, vise din takknemmelighet ovenfor lojale kunder eller skille deg ut på en messe, kommer vi til å overraske deg. I tillegg forsikrer vi oss om at du når ut til din målgruppe.

 

 

 

Kreative

Profesjonelle

Vi er profesjonelle. Vår omfattende kunnskap og erfaring er din garanti for en risikofri bruk av profileringsprodukter og gaver.

Profileringsprodukter skal leve opp til komplekse Europeiske lover og reguleringer, og møter alle krav innen produktsikkerhet og farlige materialer. Våre leverandører overholder alle internasjonalt anerkjente sosiale standarder. På denne måten kan vi sikre oss at for eksempel barnearbeid ikke er involvert.

Compacons ledelsessystem møter kravene fra ISO 9001 og ISO 14001, og vi er stolte av å være en sertifisert virksomhet gjennom mange år. Vår sertifisering sikrer en kontrollert prosess og en profesjonell organisasjon, og av denne grunn er våre kunderelasjoner både langvarige og intensive.

Service orientert

I tillegg til vår kreative fremgangsmåte, tilbyr vi fullservice løsninger med en stor variasjon av ekstra produkter og tjenester. Utvikling, produksjon og levering av profileringsprodukter og gaver er kun en del av de mange tjenester vi tilbyr.

Ved bruk av Promoline® utvikler vi din helt egen nettsidebutikk, som gjør det mulig for deg å effektivt administrere dine profilprodukter. Vi oppbevarer produktene dine, sørger for lagerstyring, og står for logistikken. Utover dette tilbyr vi vårt online innkjøpsverktøy GroupBuy®, som lar deg spare på omkostningene. Dette er bare noen få eksempler som demonstrer vår serviceorienterte fremgangsmåte.

Internasjonale

Flere av våre kunder er multinasjonale, og trenger derfor internasjonal assistanse når det kommer til profileringsprodukter og gaver, enten ved direkte levering i Europa, andre kontinenter eller gjennom lokal assistanse.

Compacon er en del av det Europeiske konsernet Plato Group, som er en markedsledende importør og trykkeri med et internasjonalt nettverk. Regionale eller globale behov blir håndtert både sentralt og internasjonalt med en forsterket lokal støtte. Vi serverer multinasjonale kunder på en effektiv måte!