Jul- og nyttårsgaver, samt mulighet for portal med valgfrie gaver

Compacon passer på at du har julegavene klar!

Rundt juletider har vi mange tradisjoner, og en av dem er å gi jule- og nyttårsgaver. Det å uttrykke takknemlighet kan ha en stor innflytelse på dine kunder og ansatte, og vi i Compacon har dermed et bredt utvalg av gaver til denne anledningen.

Vi kan tilby deg både tradisjonelle julegaver, med spiselige eller ikke-spiselige produkter, i tillegg til mer moderne gaver. Vår online gaveportal lar deg enkelt velge dine egne gaver som du kan gi kunder og ansatte.

Jul- og nyttårsgaver, samt mulighet for portal med valgfrie gaver

Mange muligheter!

Til tider kan både kunderelasjoner bli satt på prøve, og ansatte kan bli bedt om å gjøre det lille ekstra. Å gi en fin eller funksjonell jule – eller nyttårsgave er en hyggelig gest for å vise sin takknemmelighet, og vi kan hjelpe deg med nettopp dette.

For prisen på en gjennomsnittlig timelønn kan du får gjort mye forskjellig som kan legge igjen et positivt og langvarig inntrykk hos personen det er rettet mot! Vi mener at en jule- eller nyttårsgave er et fantastisk verktøy som passer perfekt til den moderne forretningspraksisen. Et unikt øyeblikk hvor du kan overraske dine ansatte, dine kunder og deres familier!

Compacon har lang erfaring når de gjelder å finne de riktige alternativene. Har du bruk for en julegave som er sammensatt av både spiselige og ikke-spiselige produkter? Eller kanskje en gave som er basert på et tema, som for eksempel innovasjon, trening eller velvære? Våre valgmuligheter er endeløse og vi ønsker å presentere det rette forslaget for deg.

 

Gaveportaler der dine ansatte kan bestille bestemte gaver online er en del av hva vi tilbyr. Dine ansatte logger inn med en unik kode til en online gavebutikk og bestiller en gave etter eget valg. Et produkt, en opplevelse eller støtte til veldedighet? Alle ansatte har mulighet til å foreta et personlig valg, uten at du skal bekymre deg for det. Du bestemmer selv ditt budsjett og sortimentet, og vi gjør det resterende: fra oppbygging av en plattform med din virksomhets profil til levering av gaven til dine ansattes adresser.

Det finnes et hav av muligheter, og vi vil gjerne gi deg den rette rådgivningen og sørge for at du finner den riktige gaven!

Interessert?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no