Groupbuy® online kjøpsmodul

Kjøp sammen, spar sammen

Det skjer ganske ofte at virksomheter kjøper inn store mengder skreddersydde profilprodukter med deres egen logo. Din leverandør sier kanskje at det er nødvendig fra et prisperspektiv og virksomheten håper at det er et behov for en stor mengde produkter, men i virkeligheten ligger disse produktene og samler støv i flere år. Compacon har funnet en løsning på dette: GroupBuy®.

Med GroupBuy® tilbyr vi deg en online plattform der din virksomhet kan bestille akkurat det den måtte trenge. I løpet av en definert tidsperiode, kan dine ansatte bestille spesiallagde produkter fremstilt av deg. Vi produserer utelukkende de produktene som blir bestilt, for den laveste mulige prisen. Dette er et system som fungerer, og som er betydelig besparlig!

  

 

 

Groupbuy®  online kjøpsmodul

Compacon har utviklet en unik online innkjøpsplattform, GroupBuy®. GroupBuy® tillater virksomheter å kjøpe inn produkter via deres egen plattform.

Alle avdelinger eller forhandlingsnettverk er i stand til å bestille deres profilprodukter online. Produktene er spesiallagde til å passe din virksomhets egen identitet. Ved å gjøre innkjøp i større mengder kan vi tilby lavere priser, og dette er en fordel for alle! I tillegg til dette leverer vi utelukkende de produktene som er bestilt, overflødig inventar og overskudd tilhører fortiden.

GroupBuy® plattformen er tilgjengelig online, og vil ha ditt eget uttrykk, slik at brukerne kan føle seg «hjemme» når de besøker GroupBuy® plattformen.

Autoriserte brukere innen virksomheten din kan bestille produkter i løpet av en avtalt periode på for eksempel en eller to uker. Ordrene som blir bestilt i løpet av denne tidsperioden vil automatisk bli talt opp, og er synlig online.  Jo større volum du bestiller, desto lavere pris betaler du. Du vil helt kart oppdage denne fordelen ved gruppeinnkjøp! Når bestillingsperioden utløper begynner produksjonen.

Mange virksomheter har allerede oppdaget fordelen ved GroupBuy®. Disse virksomhetene er meget entusiastiske for dette unike innkjøpsverktøyet. Hvorfor? Fordi GroupBuy® gir merkbare besparelser og tar en stor byrde vekk fra dine skuldre. 

Vil du også oppleve fordlene ved GroupBuy® og spare på dine innkjøp?

Ring 21 09 37 77 eller send en e-post til info@compacon.no